4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Belediyeden bir yenilik daha!

ÇORUM BELEDİYESİ'NDE SU FATURALARINI KREDİ KARTIYLA ÖDEME DÖNEMİ

Çorum Belediyesi, su faturalarını kredi kartıyla ödeme imkanı sağlayacak bir yenilik başlattı.

Su faturaları, ilan reklam vergileri, emlak vergileri gibi belediye tarafından tahsil edilen vergileri ödemek isteyen vatandaşların kredi kartı ile fatura ödeme işlemi Çorum Belediyesi'nde başladı. Belediye olarak her zaman Çorumluların rahatını düşündüklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Birçok abonemizin fatura ödemeleri yaparken yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bunu önlemek için böyle bir yöntemi uygulamaya koyduk" dedi.

Vakıfbank, Ziraat Bankası, Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Bank Asya ve Türkiye İş Bankası ile otomatik ödeme anlaşması yaptıklarını önümüzdeki günlerde ise Halk Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile sözleşme imzalayacaklarını açıklayan Külcü, "Halkımızın su faturalarını daha rahat bir şekilde ödeyebilmeleri için 7 banka ile daha önce sözleşme imzalamıştık. Önümüzdeki günlerde 2 banka ile daha sözleşme imzalayacağız. Özellikle kredi kartı ile ödemelerin yapılması uygulamasının faaliyete geçilmesi

ile vatandaşlarımızı sürekli nakit para bulundurma sıkıntısından kurtarmış olacağız" diye konuştu.

Çorum Belediyesi'nin vatandaşa en kısa yoldan hizmet sunmak ve vatandaşın refahı için yenilikler yaptığını, bu yeniliklerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını söyleyen Külcü, "Yaptığımız çalışmalar Çorum halkının yararına olan ve işlerini kolaylaştıran çalışmalardır. Bu tür yenilikler herkesin takdiriyle karşılanmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum'a güzel hizmetlerde bulunmayı, Çorum'u yeniliklerle buluşturmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha önce çeşitli bankalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda su aboneleri için otomatik ödeme talimatını hizmete sunan Çorum Belediyesi, böylelikle vezneler önünde oluşan uzun kuyrukları ortadan kaldırmıştı.

ÇORUM BELEDİYESİ'NDE SU FATURALARINI KREDİ KARTIYLA ÖDEME DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 20:33:03
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 09:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?