9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Belediyeden su kesintisi uyarısı

Çorum Belediyesi, bazı bölgelerde yapılan su şebeke çalışmaları nedeniyle kısa süreli zorunlu su kesintilerinin yaşanabileceğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, DSİ'nin Çorum belediyesi tarafından yaptırılan yeni su arıtma tesisini devreye alma çalışması yapacağını belirterek yetkili firma tarafından Toki konutlarına Yeni Hayat İsale hattından içme suyu bağlantısı yapacak olması ve yine Karakeçili tavukluk mevkiinde DSİ'nin şebeke bağlantısı yapmak için çalışmaya başlamaları dolayısıyla kesin olamamakla birlikte şehrin bir kısım bölgelerinde zorunlu olarak kısa aralıklarla su kesintilerinin yaşanabileceğini bildirdi.

Başkan Turan Atlamaz, bu çalışmaların toplam bir hafta gibi kısa bir süre içerinde tamamlanacağına belirterek, vatandaşlardan Ramazan ayında sıkıntıya düşmemeleri için tedbirli olmalarını istedi. Yeni arıtma tesisinin devreye girmesi ile birlikte Çorum'un modern bir su arıtma tesisine kavuşacağını belirten Başkan Atlamaz, bu arıtma tesisinin uzun yıllar Çorum'un ihtiyacını görecek nitelikte olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 18:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?