5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Borç bunalımı intihara sürükledi

ÇORUM'DA BORÇ İNTİHARI

Çorum'da borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği öğrenilen bir kişi, yakınlarını arayıp helallik istedikten sonra Seydim Göleti'ne girerek intihar etti.

Çorum-İskilip karayolu üzerinde bulunan Seydim Gölet'ine giden Ekrem Akburu(42), gölet etrafında dolaşmaya başladı. Daha sonra telefonla yakınlarını arayan Akburu, ''Ben Seydim Göleti'ndeyim. Borcum çok, ödeyemedim. Hakkınızı helal edin, intihar ediyorum'' diyerek telefonu kapattı.

Daha sonra Akburu'nun telefonunu arayana yakınları, Akburu'nun telefonuna ulaşamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine Seydim Göleti'ne giden jandarma ekipleri, yaptıkları aramada Akburu'yu bulamadı. Olay yerine çağrılan Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli dalgıçlar, gölede girerek Akburu'nun cesedini aramaya başladı.

Dalgıçlar, kısa süre sonra Ekrem Akburu'nun cesedini bularak kıyıya çıkardı. Akburu'nun cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından, önce Çorum Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsisi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 17:36:04
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?