20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Börekçi seçim startı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan adayı Sait Börekçi, partililerle buluşarak seçim startı verdi.

Börekçi, başkan seçilmesi halinde herkesime eşit davranacağını ve Çorum'u tanınan ve istenilen bir il haline getireceğini söyledi.
Partinin il teşkilatı binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Tufan Köse, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan aday adayları Ertuğrul Soyocak ve Hasan Suvacı ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Tufan Köse, 29 Mart'taki yerel seçimlerde partilerinin Belediye Başkan adayının Sait Börekçi olduğunu söyledi. Yerel seçimlerde partilerine belediye başkan aday adaylığı için 7 kişinin müracaat ettiğini belirten Köse, parti genel merkezince yapılan değerlendirme sonucu aday adayları arasından iş adamı Sait Börekçi'nin Belediye Başkan adayı olarak açıklandığını bildirdi.


"Adayımızın en büyük destekçisiyiz" diye konuşan Köse, belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia etti.


İl Başkanı Köse, Merkez Karar Yürütme Kurulunun onayından sonra tüm ilçelerdeki adayları da en kısa sürede açıklayacaklarını belirterek, gelecek günlerde aday tanıtım toplantısı yapacaklarını kaydetti.
CHP Çorum Belediye Başkan adayı Sait Börekçi de, Belediye Başkanlığı için partiye kendisinin müracaat ettiğini ve genel merkeze kendisini iyi anlattığını söyledi.
Bugüne kadar hep inandığı işleri yaptığını anlatan Börekçi, "Çorum Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum. Bu yüzden aday oldum. Sizlerin oylarına çok ihtiyacım var. Partililerimizle, Çorumlularla birlikte çalışır, kazanacağımıza inanırsak, bu seçimi alacağımıza inanıyorum. Sabretmesini ve yeri geldiğinde el öpmesini çok iyi bilen bir insanım" diye konuştu.


Bugüne kadar siyasetle ilgili bir çalışması olmadığını vurgulayan Börekçi, "Ancak bugünden sonra CHP'liyim. Bu zamana kadar siyasi değil hep ticari kaygılarımla uğraştım. Bu saatten sonra CHP'ye hizmet edeceğim. Söz verdiğim her şeyi yapacağıma inanıyorum. Bu nedenle vaatlerde bulunmayacağım" dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından Belediye Başkan adayı Sait Börekçi partilerle sohbet ederek, seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 17:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cihat ŞIK IP: 78.171.177.xxx Tarih : 23.01.2009 01:39:50

Sait BÖREKÇİ nin CHP den belediye başkan adaylığını açıklamasını duyduğum an çok sevindiğimi belirtmek isterim.Hayatımın 2 yılını(iş hayatı nın)Çorumda geçirmemden dolayı ,Çorum un benim üzerinde bıraktığı izlenimler ve inanılmaz dostlar iyi günde kötü günde sadece bu güzel şehirde gördüm.Bunlardan en başta geleni bizim Saittir.Bütün kalbimizle destekliyoruz ailecede,kalbimiz seninle SAİT,yolun açık olsun inşallah bizimde katkımız olacaktır.Bize düşeni kadar....