5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Boş fabrikada yangın!

BOŞ TUĞLA FABRİKASINDAKİ YANGIN KORKUTTU

Çorum'da bir kiremit fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kiremit fabrikasının boş olması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre, İskilip Caddesi üzerinde bulunan Hamoğlu Kiremit Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm fabrikayı sardı.

Boş fabrikadan dumanlar yükseldiğini gören vatandaş ve esnaflar durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için büyük gayret gösteren itfaiye ekipleri büyük gayret sarf etti.

Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmalarının ardından güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay anında bölgeden geçiş yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'de yangın mahalline gelerek işyeri sahibi Atila Özejder'den yangın hakkında bilgi aldı. İşyeri sahibi Atila Özejder, yangının çıkış nedenini bilmediklerini belirterek, esnafların haber vermesi üzerine fabrikaya geldiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BOŞ TUĞLA FABRİKASINDAKİ YANGIN KORKUTTU
BOŞ TUĞLA FABRİKASINDAKİ YANGIN KORKUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 17:04:05
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 17:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?