3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Büyük turnuva başladı

Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kutlama etkinlikleri çerçevesinde her yıl Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallelerarası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.

Turnuva öncesi takımlara her zaman olduğu gibi belediye tarafından malzeme dağıtıldı. Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç tarafından turnuvada oynayacak 13 takıma forma, çorap, tozluk ve krampondan oluşan malzemeler dağıtıldı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, ASKF yöneticileri ve takımların antrenör ve sporcuları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 11:49:21
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 15:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit Küçükdemir IP: 81.213.199.xxx Tarih : 22.06.2005 16:27:48
Yapılan bu türlü etkinlikler çok güzel.Çorum da çok güzel bir şehir. Bu haber ile pek alakası yok ancak, bir derdimizi yazmak istiyoruz. Bir Devlet Memuru olarak şark görevimi tamamladım ve Çoruma tayinim çıktı. Hafta sonu yine Çoruma tayini çıkan bir arkadaşım ile Çorum'a gittik. 2 gün boyunca hatta yanımızda Çorumlu bir arkadaşımızında olmasına rağmen Çorum'da kiralık ev aradık ancak koca şehirde kiralık ev bulamadık.Buna Çorumlu arkadaşımız bile hayret etti. Ev çok ancak ev sahipleri evi kiraya vermiyorlar satacaklarını söylüyorlar. Öğrendik ki bu dönem Almancılar tabir edilen Vatandaşlarımızın geliş dönemi imiş ve evleri onlara saklıyorlarmış. Bizim paramız yoksa açıkta mı kalacağız. Çorumlu vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bizi mağdur etmeyin. Misafir perverliğinizi gösterin. Saygılar..