2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Cantemir AKP'den aday adayı

CANTEMİR AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

İçişleri Bakanlığı'ndaki iç denetçi görevinden istifa eden Hamza Cantemir, AK Parti'den Çorum milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Hamza Cantemir, millete hizmet üretmek, Çorum'un kalkınmasına, insanların refahına, huzuruna katkı sağlamanın kendileri için en büyük heyecan vesilesi olduğunu belirterek, "Bütün makamlar halka hizmet ettiği ölçüde anlam kazanır. Esas amacımız milletin gönlündeki makamı kazanmaktır" dedi.

Milleten kopuk, millete tepeden bakan bir anlayış içerisinde olmayacaklarını vurgulayan Cantemir, sorunları kaynağında teşhis ederek çjözüm üreteceklerini belirtti. Çorum müteşebbis, girişimci insanların olduğu bir il olduğunu kaydeden Cantemir, "AK Parti'den milletvekili aday adayı oldum. Çünkü AK Parti yıpranmaya, yozlaşmaya ve yoksulluğa geçit vermez. Bizim insanımız zekidir. Bizim insanımız ahlakladır. Şehrimizin yatırım için cazibe merkezi olması, tanıtımı, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğümüzün

ve sosyal yapımızın güçlenmesi bizim hizmet alanımız olmalıdır. Üretim, istihdam ve ihracatta devamlılığı sağlamanın önemi açıktır. Her vatandaşımızın iyi eğitim aldığı, meslek sahibi olduğu, herkesin iş ve aş sahibi olduğu, inançlarını rahatça yaşayabildiği, fikirlerini kimseden korkmadan ifade edebildiği ekonomisi güçlü zengin güçlü bir Türkiye özlemiyle siyasete katkı sağlamak. Misyonumuz halka hizmet vizyonumuz zengin Türkiye'dir" diye konuştu.

CANTEMİR AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 17:46:03
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 19:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?