3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

'Cemal'ler ölmez

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Dilek Köprüsü mevkiinde, 12 Haziran 2004 tarihinde teröristlerin yola döşedikleri patlayıcı maddelerin patlatılması sonucunda şehit düşen Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Cemal Ünlü’nün 1 oğlu oldu.

14 Haziran 2004 tarihinde doğum yeri olan Çorum’un Bayat İlçesi’nde toprağa verilen Uzman Çavuş Cemal Ünlü’nün şehit düştüğünde 1.5 aylık hamile olan eşi Hüriyet Ünlü önceki gün Mersin’in Anamur İlçesi’nde 1 erkek çocuk dünyaya getirdi.

Eşinin şehit olmasından sonra Mersin’de bulunan ailesinin yanına yerleşen Hüriyet Ünlü, "Düştüğü hain pusuda şehit olan eşimi biran olsun unutmadım, sürekli rüyalarıma giriyor. Cemal şehit düştüğünde karnımda onun çocuğunu taşıyordum. O gün henüz 1.5 aylık olduğu için cinsiyeti belli olmayan çocuğuma babasının ismini vermek için erkek olmasını istedim. Bunun için her gece dua ettim, sonunda dualarım kabul oldu ve nurtopu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdim. Şehit eşimin ismi bundan sonra oğlumda yaşayacak, son derece mutluyum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 19:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?