8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Cesetleri olta ile çıkardılar

Çorum'un Boğazkale ilçesinde aileleriyle birlikte İbikçam Göleti'ne balık tutmaya giden iki çocuk, habersiz girdikleri suda boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, akrabalarının düğünü için Ankara'dan Boğazkale'ye gelen Samet Kirişçioğlu (9) ve Tufan Velizman (7), aileleriyle birlikte İbikçam Göleti'ne balık tutmaya gitti. Bir süre sonra Samet Kirişçioğlu'nun babası Osman Kirişçioğlu, gölet kenarında balık tutan çocukların kaybolduğunu fark etti. Etrafta çocukları arayan aile, göletin kenarında çocukların ayakkabılarını buldu. Aile bireyleri, ayakkabıların bulunduğu kıyıya attıkları oltalarla iki çocuğun cesedini kıyıya çıkardı. Cesetleri Adli Tıp Kurumu'na gönderilen küçük çocuklar, yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek.

İki aile, çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Tufan Velizman'ın aynı sınıfta okuduğu ikizi Merve Velizman ve sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 18:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abuzer doğu IP: 85.96.168.xxx Tarih : 6.09.2007 07:17:32

yüce rabbin aylelerıne çok büyük sabırversin çok zor rabbim bu acıyı düşmanıma yasatmasın ölen kardeslerımınde makanları cennet olsun.