2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Cezaevinde yılbaşı eğlencesi

Çorum E Tipi Cezaevi'nde kalan hükümlü ve mahkumlar, düzenlenen konser organizasyonuyla doyasıya eğlendi.

Çorum Ceza İnfaz Kurumları'nda hükümlü ve tutuklular ile cezaevi personelinin motivasyonunu artırmak amacıyla, Çorum E Tipi Cezaevi'nde eğlence programı düzenlendi.

E Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu'nda düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Turgut Bayraktar, Cezaevi Savcısı Erdal Şenel, Cezaevi Müdürü Mehmet Aydın ile mahkumlar katıldı. Programda Çorumlu mahalli sanatçıların söylediği türkü ve şarkılarla unutulmaz bir gece yaşayan mahkumlar, düzenlenen eğlence programı ile stres attılar.

Sanatçıların seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen mahkumlar, zaman zaman ise söylenen türkülerle efkarlandılar. Yılbaşında kendilerini unutmayan cezaevi yönetimine teşekkür eden mahkumlar programda eğlenerek hoş bir gece yaşadılar.

Cezaevi Spor Salonu'nda düzenlenen eğlence programına çok sayıda mahkum katılırken, mahkumlar yaşadıkları sıkıntıları üzerinden atmak için müziğe kendilerini kaptırarak, yılbaşına eğlenerek girdiler.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 23:12:39
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 23:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?