5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Cezalarını fidan dikerek çekiyorlar

CEZALARINI FİDAN DİKEREK ÇEKİYORLAR

Çorum'da çeşitli suçlardan yargılanan 67 hükümlüye merkezdeki eğitim kurumlarının bahçelerine fidan dikme cezası verildi.

Çeşitli mahkemelerde tehdit, hakaret, basit yaralama, çekle ödeme düzenlemesi ve çek hamillerinin korunması hakkındaki kanuna muhalefet suçlarından ve yasak avlanma gibi çeşitli suçlardan yargılanan 67 hükümlü 4 ilköğretim okulu ve 1 devlet pansiyonu bahçesine fidan dikmeye başladı.

Verilen mahkeme kararı doğrultusunda ağaç dikme cezası alan bir grup hükümlünün cezaları bugün infaz edildi. Sabah saatlerinde Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nde toplanan hükümlüler daha sonra fidan dikiminin yapılacağı Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesine götürüldüler. Hükümlüler Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü görevlileri nezaretinde fidanlarını toprakla buluşturdu.

Fidan dikimi sırasında ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Okullarının bahçelerine hükümlülerin fidan diktiğini gören öğrenciler dikim boyunca fidan diken hükümlüleri meraklı gözlerle seyrettiler.

Ceza alan diğer hükümlülerin ise cezaları önümüzdeki hafta infaz edilecek. Diğer hükümlülerin de aralarında 1 devlet pansiyonunun da bulunduğu 4 eğitim kurumu bahçesine 4 bin 500 fidan dikeceği bildirildi.

CEZALARINI FİDAN DİKEREK ÇEKİYORLAR
CEZALARINI FİDAN DİKEREK ÇEKİYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 14:57:05
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 15:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?