8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

CHP belde teşkilatı MHP'ye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydim Belde Teşkilatı üyeleri, toplu halde istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı. 

Seydim Beldesi'nde düzenlenen törenle tüm CHP'li başkan ve yöneticiler MHP'ye geçti. MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Fatih Arslan, MHP'ye geçen CHP Seydim Belde Teşkilatı'ndaki üyelere MHP rozeti taktı.

 Düzenlenen törene MHP Çorum İl Başkanı avukat Mehmet Fatih Arslan, Merkez İlçe Başkanı Şükrü Günaydın, Merkez İlçe eski Başkanı Kurtuluş Özkaleli, Seydim Belde Başkanı Erol Bayraklı, MHP'li yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

MHP İl Başkanı Arslan, CHP yönetiminin MHP saflarına geçmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. 

CHP Seydim Belde Başkanlığı'ndan istifa ederek MHP'ye geçen Cevdet Yapıcı, CHP'li yöneticilerin seçimden seçime kendilerini hatırladıklarını, sürekli olarak halkı kandırdıklarını savunarak, CHP'den büyük bir memnuniyetle MHP saflarına geçtiklerini söyledi. 

15 senedir CHP'ye hizmet ettiğini fakat karşılığını göremediğini söyleyen Yapıcı, "CHP hedefinden şaşmıştır. Bu nedenle ben ve teşkilatım MHP'nin saflarına katıldık. MHP sağın en büyük partisidir" diye konuştu.
İha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 05:35:48
Güncelleme :18 Nisan 2007 Çarşamba 10:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?