2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

CHP'den 3. aday adayı

Emekli DSİ Müdürü Ertuğrul Soyocak, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Çorum belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Soyocak; İnşaat Mühendisleri Odası Turan Damar ve Bağ-Kur eski Müdürü Hasan Suvacı'nın ardından CHP'den belediye başkan aday adaylığını açıklayan üçüncü kişi oldu.

CHP İl Başkanı Tufan Köse, Merkez İlçe Başkanı İsmail Uçar, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda parti üyesinin katılımı ile düzenlenen basın toplantısında Soyocak, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, "CHP'li Belediye Başkanı çıkarmak için ben de varım" dedi.

CHP Belediye Başkanı aday adayı Ertuğrul Soyocak, siyasetin kenti geliştirmek, dönüştürmek için en önemli hizmet aracı olduğunu belirterek, 30 yıl sonraki Çorum'u planlayacaklarını kaydetti.

Soyocak, "Üniversite için, altyapı, ulaşım, kanalizasyon, içme suyu, sosyal ve kültürel etkinlikler için projelerimizi hayata geçireceğiz. İşadamlarını, meslek örgütlerini, sendikaları, dernekleri, siyasi partileri, gençleri halkımızı dinleyeceğiz. Kimsesiz kadınlara, çocuklara, yaşlılara sahip çıkacağız. Kimsesizleri, sokak çocuklarını, işsizleri topluma kazandıracağız. Siyaset vaatle yürütülen bir iş olmamalıdır. Siyaset aynı zamanda taahhüttür. Söz vermektir. Ben taahhütlerimin arkasındayım" şeklinde
konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 23:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?