6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

CHP'nin Kargı adayı Sarıkaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kargı İlçe Başkanı Hakkı Bolpaça, CHP'nin Kargı Belediye Başkan adayının Hilmi Sarıkaya olduğunu açıkladı.

CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, CHP Kargı İlçe Başkanı Hakkı Bolça, "Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde, CHP'nin tek aday adayı Hilmi Sarıkaya, Pazar günü parti meclisinin onayını alarak CHP Kargı Belediye Başkan Adayı olarak onaylanmıştır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz, yolu açık olsun" dedi.

Bolpaça, Parti olarak temennilerinin bu yarışın centilmence geçmesi olduğunu belirterek, "Kargı'da son yıllarda gördüğümüz gibi, Kargı'nın yüzü asık, Hilmi kardeşimizin Kargı'nın güleryüzü olacağına ben yürekten inanıyorum. Kardeşimizin yolu açık olsun, Kargı'nın Şehr-i emini olacaktır" şeklinde konuştu.

CHP'nin Kargı Adayı Hilmi Sarıkaya ise "Sevgili hemşerilerim, her şeyi bir oyla değiştirebileceğinize inanıyorum. Beş dakika iyi düşün, beş yıl pişman olma. Kargı'da yaşan ve ömür boyu Kargı'da yaşayacak olan ben, Kargı'nın güleryüzü olcağım, kucaklayıcı olacağım, paylaşımcı olacağım, herkese yakın ve saygılı olacağım, kısacası şehr-i emin olacağım.Tüm halkımızı saygı ve sevgilerle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2013 Perşembe 17:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?