30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Cincel şantaja iki tutuklama

Çorum'da, 16 yaşındaki lise öğrencisi kıza cinsel istismarda bulundukları ve cep telefonu görüntüleriyle şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Cem B. (20), arkadaşlık yaptığı lise 2. sınıf öğrencisi M.N.'ye (16) fiili livatada bulundu. Genç kızla birlikte olurken gizlice cep telefonuna kaydeden Cem B., daha sonra bu görüntüleri göstererek M.N.'yi tekrar ilişkiye zorladı. Cep telefonuna kaydedilen görüntüleri ele geçiren Cem B.'nin arkadaşı Kenan T. (20) de, M.N.'yi şehrin dışındaki bir yere götürerek fiili livatada bulundu.

Genç kızın yaşadıklarını anlatması üzerine ailesi, cumhuriyet
savcılığına şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, Cem B. ve Kenan T.'yi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında genç kızla ilişkiye girdikleri ve cep telefonu ile görüntülerini çektikleri, daha sonra tekrar ilişkiye zorladıklarını itiraf ettikleri öğrenilen zanlıların ifadeleri doğrultusunda olayla ilgisi oldukları belirlenen G.K. ve Ö.K. adlı 2 kişi daha gözaltına alındı.
Haklarında düzenlenen soruşturma evrakları ile adliyeye sevk edilen zanlılardan Cem B. ve Kenan T. tutuklanarak cezaevine konulurken, G.K. ve Ö.K. ise serbest bırakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 04:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?