5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Cinnet geçiren genç dehşet saçtı

CİNNET GEÇİREN GENÇ, BABASINI BIÇAKLADI

Çorum'un Sungurlu ilçesinde cinnet geçiren ve evdeki eşyaları baltayla parçalayan bir genç, kendisine engel olmaya çalışan babasını bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Turan Mahallesi Sarıtepe Sokak numara 8'de bulunan evde yaşayan F.M.G. (19) bir anda cinnet geçirerek, eline aldığı baltayla evdeki eşyaları parçalamaya başladı. Kendisine zarar vermesinden korkan baba Nazım G. (62) oğluna engel olmaya çalışırken, F.M.G. babasını 3 yerinden bıçaklayarak evden kaçtı. Sürünerek evin kapısına kadar çıkan Nazım G., bu sırada eve dönen eşi ve büyük oğlu Ahmet G.'nin çağırdığı ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan F.M.G. ise, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan 2003 yılında girdiği cezaevinden geçen yıl çıkan F.M.G.'nin ağabeyi Ahmet G. ise, "2003 yılında başımdan geçen olaydan sonra cezaevine girdim. Geçen sene cezaevinden çıktıktan sonra birkaç defa resim ve maket sergisi açtım. Tam her şey düzelmeye başladı derken yaşadığım bu son olay psikolojimi bozdu. Maddi durumumuz iyi değil. Kardeşim evde ne kadar eşya, kapı, pencere varsa hepsini kırıp, dökmüş. Bunları tekrar alma şansım yok. Kışın soğukta kaldık. Şimdi kara kara düşünüyorum. Devlet büyüklerimden yardım istiyorum" dedi.

CİNNET GEÇİREN GENÇ, BABASINI BIÇAKLADI
CİNNET GEÇİREN GENÇ, BABASINI BIÇAKLADI
CİNNET GEÇİREN GENÇ, BABASINI BIÇAKLADI
CİNNET GEÇİREN GENÇ, BABASINI BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 18:32:03
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 18:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?