5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum: Doğal gaza 29 Ekim'de start veriliyor...

Çorum'da kış mevsimi gelmeden doğalgaz verilebilmesi için çalışmalar büyük hızla devam ediyor.29 Ekim 2004 tarihinde Çorum'da ev ve işyerlerine doğalgaz vermeye başlamayı hedeflediklerini kaydeden Çorumgaz yetkilileri, doğalgaz boru hattı döşenme işlemlerinin yogun bir tempo ile devam ettiğini kaydettiler.

Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, Çorum'da doğalgaz şebeke borularını 3 ekibin döşediğini, dönüşüm işlemleri içinde 9 ekibin çalışma yaptığını hatırlatarak, "Söz verdiğimiz gibi 29 Ekim tarihinde açıkladığımız semtlerde evlere doğalgaz vermeye başlayacağız" dedi.
Genel Müdür Kasım Kahraman, şu anda Kale Mahallesi, Lozanevler ve Zafer Okulu civarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, doğalgaz çalışmalarında 30 kilometrelik bölümün tamamlandığını, çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade etti.

Çorum'da bazı kişilerin evlere doğalgaz alınması konusunda tereddüt yaşadıklarını ifade ederen Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, kurum olarak halkın zarar görmemesi için her türlü önlemi aldıklarını ve alanlarında uzman şirketlere dönüşüm ihalelerini verdiklerini belirterek, Çorumlu vatandaşların en kısa sürede doğalgaz almak için şirketlerine müracaat yapmalarını istedi.

Çorum'un hava kirliliğinden kurtulması için doğalğaz kullanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade eden Kahraman, Çorumgaz'ın önüne bazı kesimlerin engeller çıkarmaya çalıştığını, ancak şirket olarak bu insanların halkı kandırmalarına müsade etmemek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydetti.

iha-çorum
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 14:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?