5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum: Emniyet Müdürlüğü'nden muhtarlarla asayiş toplantısı

Çorum Emniyet Müdürlüğü, kent asayişinin daha sağlıklı yapılanması için mahalle muhtarları ile toplantı yaparak görüş alışverişinde bulundu.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çarşı Polis Karakolu’nda düzenlenen toplantıya Emniyet Müdür Yardımcısı Gökmen Dinç, Asayiş Şube Müdürü Adem Yücel, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Arif Harmankaya, Trafik Şube Müdürü Tamer Yiğit, Hırsızlık Büro Amiri Mehmet Yanbakar, Personel Şube Müdürü Ahmet Özdemir, Terörle Şube Müdürü Kemal Kayaeker, Bahçelievler Polis Amiri Mustafa Azkınalı ile Çorum’daki mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda, kent merkezinde asayişin daha düzenli hale getirilmesi için neler yapılabileceği ve alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı. Muhtarlar tarafından dile getirilen şikayetlerde değerlendirilmek üzere not alındı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Gökmen Dinç, Çorum’da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polis olarak gece gündüz 24 saat aralıksız vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek, mahalle muhtarlarından, çevrelerinde gördükleri şüpheli kişileri mutlaka polise bildirmelerini istedi. Dinç, polis ile vatandaşların işbirliği içerisinde çalışması halinde huzuru bozmaya çalışan kişilerin kısa sürede ’temizleneceğini’ ve kentin daha huzurlu bir yer hale geleceğini söyledi.

ÇORUM-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2004 Cumartesi 23:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
havin kozanoğlu IP: 88.224.211.xxx Tarih : 2.07.2008 12:07:58

inşallah olurda bizde rahatlarız sevgilerimle