20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Çorum-Ankara karayolunda mutlu son

ÇORUM-ANKARA KARAYOLUNDA MUTLU SON

Çorum Belediyesi tarafından yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Çorum-Ankara yolu çalışmalar sona erdi.

Burunçiftlik'ten Tuzcular Kavşağı'na kadar olan şehir girişindeki asfalt çalışmalarını tamamlayan Çorum Belediyesi, bugün Ankara-Çorum yolunu trafiğe açtı. 4.5 milyon TL'ye mal olan yolun trafiğe açılması nedeniyle bugün tören düzenlendi. Törene Vali Mustafa Toprak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı J. Albay Eyüp Bölük, İl Müftüsü Ahmet Çelik, belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Burunçiftlik ile Tuzcular Kavşağı arasındaki yol çalışmalarını sonlandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, yolun 40 metreye çıkarılmasında katkısı bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. "Ulaşamadığın yer senin değildir" düsturu ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Külcü, "Yol medeniyettir" diyerek, yol yapım çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.

Vali Mustafa Toprak da, Çorum'un kalkınması adına güzel işlerin yapıldığını ifade ederek, gece-gündüz demeden çalışan tüm belediye personellerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Toprak, Başkan Külcü ve Garnizon Komutanı J. Albay Eyüp Bölük yolun açılışını yaparak, Çorum-Ankara yolunda tur attı.

ÇORUM-ANKARA KARAYOLUNDA MUTLU SON
ÇORUM-ANKARA KARAYOLUNDA MUTLU SON
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 19:22:05
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 10:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?