2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorum Belediyesi çalışıyor

Çorum Belediyesi, kış sezonu girmeden altyapı ve asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Altyapı çalışmaları kapsamında, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan 10. Cadde, 25 metre genişliğinde ve 600 metre uzunluğunda bölünmüş yol haline getirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yaz ayı boyunca yoğun bir tempoyla sürdürdükleri çalışmalara kış aylarında da yaptıkları planlamalar doğrultusunda devam ettiklerini söyledi.

Zahir, Küçük Sanayi Sitesi'ne gidecek vatandaşların Fevzi Çakmak Caddesi'ni yoğun olarak kullandıklarını ve bu yoldaki araç yoğunluğunun azaltılarak Mimar Sinan 10. caddeye çekmek istediklerini belirtti.

Zahir, "Çorum Belediyesi olarak alternatif yol güzergahları üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Küçük Sanayi Sitesi'ne gitmek isteyen vatandaşlarımız genellikle Fevzi Çakmak Caddesi'ni kullanıyor. Mimar Sinan 10. Cadde'de yaptığımız çalışma sonrası Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki yoğunluğun bir kısmı bu caddeye kayacaktır. Böylelikle her iki cadde de kullanılacaktır. Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki araç yoğunluğu da azalacaktır" dedi.

Mimar Sinan 10. Cadde'de şu ana kadar alt yapı çalışmalarının ve tretuar işlerinin tamamlandığını sözlerine ekleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ilerleyen günlerde caddenin asfaltının da tamamlanmasıyla trafiğe açılacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2011 Cuma 15:21:02
Güncelleme :2 Aralık 2011 Cuma 15:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?