3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum Belediyesi örnek oluyor

Çorum Belediyesi hayata geçirdiği projelerle bölge belediyelerine örnek olmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi'nin gerçekleştirdiği sosyal, kültürel, alt yapı ve temizlik alanında örnek çalışmalar kentin gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan yer altı konteynır sistemini Samsun İlkadım Belediyesi bölgesinde bu sistemi uygulamak amacıyla inceledi.

Samsun İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdoğan Çetin başkanlığında oluşturulan yeraltı çöp konteynır sistemi komisyonu üyeleri Çorum'da yapılan sistemi yerinde inceleyerek sistem hakkında Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'dan detaylı bilgi aldılar.

Samsun Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi'nden gelen heyete yeraltı çöp konteynırlarının sistemini anlatan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaptıkları çalışmalar ile cadde üzerindeki çirkin görüntü ve pis kokulara son verdiklerini kaydetti.

Candan, Çorum Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin bir çok ile örnek olduğunu belirterek, "Çorum Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız projelerle kaliteli hizmet yapıyoruz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2012 Perşembe 16:47:49
Güncelleme :12 Nisan 2012 Perşembe 17:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?