5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum Belediyesi'nin bazı birimleri özelleştiriliyor

Çorum Belediyesi’nin temel birimleri arasında yer alan Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşocağı’nın özelleştirme proğramına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, her iki biriminde özelleştirilmesi için çalışmalara başlanırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 200 işçinin Belediye içerisindeki bazı birimlere kaydırılacağı ifade edildi.

Çorum Belediyesi daha önce şehiriçi taşımacılığı yapan otobüslerini hatları ile birlikte özelleştirmiş, Belediye Tanzim Satış Mağzası’nın ise satışı yapılmıştı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Taş Ocağı özelleştirildikten sonra bazı birimlerde de özelleştirmeye gidileceği kaydedildi.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, belediye’nin çalışmalarını daha etkin hale getirmek için, belediyeye ve vatandaşa en yararlı hizmetleri yapacaklarını belirterek, belediyenin karı olan her işi hayata geçireceklerini söyledi.
Şu anda belediye personelinin cansiparane bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Atlamaz, değişen dünyada, gelişmeleri yakından takip ederek, belediyeyi tasarruflu ve çalışkan hale getirmek için bazı projeler hazırlandığını, bu projelerin arasında bazı birimlerinde özelleştirilmesinin de yer aldığını kaydetti.

ÇORUM-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2004 Salı 17:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?