3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum büyük fuara hazırlanıyor

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 25. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenecek Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı’na hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen 25. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında, TSO Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı’nı yaklaşık 50 bin kişi gezmişti.

TSO, Çorum Fuar Merkezi’de bu yıl açılacak olan Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı için tüm hazırlıkları tamamladı. Bu yıl da sanayi fuarına, diğer illerden çok sayıda firmanın katılacağın bildirildi. Çorum’da 24 yıldır düzenlenen festival kapsamında, çadırlar içerisinde yapılan sanayi sergisi 2 yıldır TSO tarafından yaptırılan Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı Merkezi’nde açılıyor.

Çorum ve diğer şehirlerden gelen insanların yoğun ilgi gösterdiği fuar, festival süresince 6 gün boyunca açık tutulacak. TSO yöneticileri bu yılda açılacak fuarda, sanayici ve işadamlarının yoğun ilgisini beklediklerini ifade etti. Tureks Fuarcılık’ın organizasyonuyla düzenlenen fuarda, Çorum, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Amasya, Kocaeli, Gaziantep gibi illerden çok sayıda firmanın stand açacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 15:27:37
Güncelleme :25 Haziran 2005 Cumartesi 15:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?