8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Çorum festivali yarın başlıyor

Çorum'da yarın başlayacak olan '26. Uluslararası Çorum Fuar ve Festivali'nin ilk gününde, ünlü sanatçılar Niran Ünsal, Hüseyin Turan ve İsmail YK sahne alacak. 

Tüm Çorumluları saat 17.00'de Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda yapılacak festival açılışına ve hemen akabinde gerçekleşecek halk konserine davet eden Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, tüm vatandaşların festival etkinliklerine de katılmasını istedi. Festivalin Çorum'un tanıtılmasında önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Turan Atlamaz, festivallerin büyük bir coşku içerisinde kutlandığını belirtti. Festival içerisinde yer alan halk konserlerine bu sene Niran Ünsal, Hüseyin Turan ve İsmail YK'nın katılacağını kaydeden Atlamaz, "Tüm hemşehrilerimizin konserimize ve tüm festival etkinliklerimize etkin katılımını bekliyorum" diye konuştu. 

Halk konseri öncesinde ise, yurtdışından Bulgaristan, Kosova, Tataristan, Türkiye'den ise Edirne, Aydın, Samsun, Adıyaman, Bursa-Kafkas Halk Dansları ekipleri yöresel halk oyunlarını sergileyecek.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 23:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AKIN CENİK IP: 88.242.4.xxx Tarih : 5.07.2008 21:10:29

selam ben corumda yasayorum cok güzel sehirimiz daha güzel olacagınıda daha emimin basımız da belediye baskanım oldukdan sonra daha corum daha güzellesiyor festivali gelmek istiyorum ama rusyadayım 3 ay orda kalacam cünkü ben okumak istiyorum bu yüzden herkesin okumsını istiyorum sayin belediye baskanımıza cok tsk ederim ve sükran dileklerimle kendine iyi bakın