3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum Gazetesi 2. yılını kutluyor

Çorum'da 17 Mart 2006 tarihinde ''Biz Çorum, Çorum Biziz'' sloganı ile yayın hayatına başlayan Çorum Gazetesi 2. kuruluş yıldönümünü kutluyor.


Yayın politikası nedeniyle okuyucularının takdirini toplayan Çorum Gazetesi çalışanları gazetenin yayın hayatındaki 2. yılını kutladılar.


Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Karadağ, habercilik alanında yeni bir anlayış ve olaylara farklı bakış açısı ile Çorum kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştıklarını ve haberde 'Objektif haberciliği' ilke edindiklerini söyledi.


Haberde tarafsız olduklarını kaydeden Mehmet Karadağ, "Habercilikte doğru dürüst haber politikası izleyerek, her kesime tarafsızca bakıp objektif haber yapıyoruz" şeklinde konuştu.


Çorum Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Güley, "Gazetecilik ilkelerine sadık kalmayı hedeflerimiz arasına alırken, Çorum'un yararına olan veya Çorum'un gelişmesine etki eden olumsuz gelişmelerle ilgili kamuoyu oluşturarak gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdik. Bunları yaparken de gazetecilik duygusuyla hareket ettik. Biz Çorum'da Çorum'unun sesi olmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda yayın hayatımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.


Mehmet Güley, "Bir yıl önce ilk sayıyı çıkardığımızda, yayın ilkemiz merak edildi ve yaptığımız yayın sonucunda halkımızın beklentilerine cevap veren, kamuoyu oluşturan ve ilkeli haberciliği kendine şiar edinmiş bir yayın politikası ile yayın hayatımızı sürdürerek bir yılımızı doldurduk" dedi.


Toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli, yayın politikasından ödün vermeyen bir çizgi ile Çorum yerel basınına ayrı bir renk kattıklarını belirten Yazı İşleri Müdürü Naci Aygün ise her zaman Çorum ve Çorum halkının sorunlarına duyarlı bir yaklaşım gösterme çabası içinde olacaklarını, Çorum'u kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkes ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı amaçladıklarını söyledi.


Naci Aygün, "Yapacağımız her haberde tarafsız, doğru ve objektif olmak için çaba gösterdik ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Biz ekip olarak Çorum'u ve Çorum halkını seviyoruz, onların da kısa sürede Çorum Gazetesi'ni seveceğine inanıyoruz.Çorum Gazetesi olarak Çorumla birlikte gelişip, büyümeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 16:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?