2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorum Haber 23. yılını kutluyor

Çorum'da 17 Eylül 1985 tarihinde haftalık olarak yayına başlayan Çorum Haber Gazetesi, okurlarıyla 23. yılını kutluyor.


Haftalık gazete olarak başladığı yayın hayatını 5 Haziran 1986 yılından itibaren günlük gazete olarak devam ettiren Çorum Haber Gazetesi, geçen yıl da bir ilke imza atarak renkli yayınlanmaya başlandı.


Çorum'da hep ilklerin başında gelen Çorum Haber Gazetesi, Çorum'a ilk renkli baskıyı getiren gazete olma özelliğine sahip. İlk yıllarda haftalık olarak çıkan gazete Çorum'un nabzını tutarken, 23 yıldır da günlük olarak Çorum'un sorunlarını sayfalarında yansıttı.


İyi bir okuyucu potansiyeline sahip olan Çorum Haber Gazetesi, bugüne kadar ilkelerinden taviz vermezken, doğru ve objektif habercilikle de toplumun saygınlığını kazandı.


Genel Müdürü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yolyapar, 23 yıldır yayın hayatını sürdüren Çorum Haber Gazetesi'nin bugüne kadar haber konusunda hiç taviz vermediğini, yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana hep doğru, objektif olmaya çalıştıklarını, Çorum Haber Gazetesi'nin bölgede sayılı gazeteler arasında yer aldığını söyledi. "Amacımız Çorum'un sesini tüm ülkeye duyurmak" diyen Mehmet Yolyapar, "Yayın ilkemizden taviz vermeden yayın hayatımızı 23 yıldır sürdürüyoruz. Çorumluların Türkiye'de yükselen sesi ve kulağı olduk. Vatandaşların sorunlarını yansıtmaya çalıştık. Haberlerimizde hep doğru ve objektif olmak için yoğun çaba gösterdik" dedi.


Doğru ve objektif haberciliği ilke edindiklerini ifade eden Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yolyapar ise, gazetenin ilde ilk günlük renkli gazete olma unvanına sahip olduğunu da kaydetti. Bölgede sayılı gazeteler arasında yer aldıklarını ifade eden Yolyapar, "Yayın hayatımızı ilkemizden taviz vermeden 23 yıldır sürdürüyoruz. Çorum halkının problemlerini ilkeli biçimde ve sorumluluk bilinci içinde yansıtmaya çalıştık. haberlerimizde hep doğru ve objektif olmak için yoğun çaba gösterdik" diye konuştu.
Çorum Haber gazetesi Spor alanında da ilklere imza atan gazeteler arasında yer aldı, günlük 2-3 sayfayı spora ayıran Çorum Haber Gazetesi böylelikle Çorum'daki amatör sporlara da büyük katkı sağladı. Spor Servisi Müdürü Hüseyin Aşkın yönetimindeki spor ekibi, başta Çorumspor olmak üzere Çorum'da yapılan spor faaliyetleri ve aktiviteleri sayfalarında yer vererek spora da katkı sağlıyor

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 13:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevim gezer IP: 88.247.29.xxx Tarih : 21.09.2008 13:58:46

BEN ANKARADAN SEVİM GEZER ÇORUM HABERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLERİM SAYGILARIMLA