7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Çorum Hastanesi ile Bağkur anlaştı

Çorum Özel Hastanesi, Bağ-Kur Genel Müdürlüğü ile özel bir anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında artık, Bağ-Kurlular da Özel Hastane'nin çağdaş ve modern hizmetinden yararlanacak. 

Konu hakkında basın toplantısı düzenleyen Çorum Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abraş, bundan 5 ay önce Bağ-Kurlulara verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bağ-Kur Genel Müdürlüğü ile yapılan anlaşma sonucunda, Bağ-Kur sigortalıları ve emeklilerinin, hastanenin kadın hastalıkları, doğum, genel cerrahi, üroloji, ortopedi, travmatoloji birimlerinin paket ameliyatlarından ve kardiyoloji laboratuarıyla radyoloji servisindeki tüm tetkiklerden faydalanabileceklerini kaydeden Mehmet Abraş, "Gönlümüz isterdi ki siz değerli Bağ-Kur mensubu hastalarımıza, sadece anlaşma yaptığımız branşlarda değil, her branştan, ayaktan ve yatarak da tedavi hizmeti vermeyi isterdik. Ancak, Bağ-Kur Genel Müdürlüğü'nün tüm Türkiye'de yapmış olduğu uygulamayı, biz de Çorum halkının hizmetine sunuyoruz" diye konuştu. 

Umutlarının Bağ-Kur Genel Müdürlüğü'nün hizmet ağını genişletip, her alanda hizmet vermesi olduğunu dile getiren Abraş, böyle bir uygulamayı Çorum halkının hizmetine sunmaktan onur duyacaklarını ifade etti. 

Bağ-Kur mensubu hastaların, hastane doktorları tarafından istenildiği takdirde doğrudan, herhangi bir hastaneden veya sağlık kuruluşu doktorları tarafından istenilen radyoloji tetkiklerinin ise ileri tetkik formlarıyla birlikte, sıra beklemeden, hastanede yapılabileceğinin altını çizen Çorum Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abraş, "Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının giderek artan önemi ile sektör sorunlarımızın büyüklüğü, geçmişe oranla çok daha fazla organize ve örgütlü bir şekilde hareket edilmesi gereğini ortaya koymaktadır. 1991 yılında kurulan hastanemizin, halkımızdan aldığımız destekle bugün elde etmiş olduğu etkinlik düzeyi, gerçekten gurur vericidir. Artık hastanemiz, birçok kamu kurum ve özel kuruluş tarafından, sektörün temsilcisi olarak kabul edilmektedir. Bunun oluşmasındaki en büyük etken ise, Çorum Özel Hastanesi'nin misyonunun Çorum'da ve çevresinde, birey ve toplumun sağlık düzeyini geliştirmek, yükseltmek, sunulan sağlık hizmeti kalitesini mükemmelleştirmek olmasıdır. Vizyonu ise Çorum'da sağlık hizmetlerinde inisiyatif almak ve etkin güç olmaya çalışmak olmasıdır" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 18:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?