7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Çorum Karayolu'nda trafik kazası

Çorum Ankara Karayolu'nun 25 kilometresinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında Hamdiköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Ankara'dan Samsun'un Havza İlçesi'ne gitmekte olan Hamza Dilli (65)yönetimindeki 55 EV 676 plakalı özel otomobil, Çorum'a 25 kilometre uzaklıktaki Hamdiköy yakınlarında, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan plakası belirlenemeyen bir kamyona çarpmamak için yoldan çıktı. Şarampole yuvarlanarak takla atan otomobilde bulunan otomobil sürücüsü Hamza Dilli (65) ile otomobilde bulunan kızı Emine A. (23), torunları Adem D. (15) ve Tülin A. (3) yaralandı. Kazada 4 kişi, iki ayrı ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan otomobil sürücüsü Hamza Dilli, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çorum yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Hamza Dilli'nin Fransa'dan gelen kızı ve torununu Ankara Atatürk Havaalanı'nda karşıladıktan sonra memleketleri olan Samsun'un Havza İlçesi'ne dönmekte oldukları öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2006 Cuma 23:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?