3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum'a anfi tiyatro sahnesi yapılıyor

Çorum, kültür faaliyetleri alanında yeni bir merkeze kavuşuyor. Belediye açık alanda tiyatro oyunlarının sahnelenmesi amacıyla anfi tiyatro sahnesi yapıyor.


TSO Fuar Merkezi yanında bulunan Belediye Kültür Park içerisine yapılacak olan anfi tiyatro sahnesi için çalışmalara başlandı.
Kültür Parkı alanındaki çalışmalara ilk olarak yürüme, koşu bandı ve fitness spor aletleri yaparak başlayan ve halkın hizmetine sunan Çorum Belediyesi sanata ve sanatçıya verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu.
Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, yaklaşık 85 bin metrekare alanıyla Çorum'un en büyük parkı olacak olan Kültür Park'ta işe başlarken çalışmayı önce 5 yılda bitirmeyi planladıklarını ancak Veteriner İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi'nin özverili çalışması ile parkın 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.


Yıl sonunda tamamlanarak Çorumluların hizmetine açmayı düşündükleri Kültür Park'a anfi tiyatro yaparak gençleri sanata yönlendirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Turan Atlamaz, anfi tiyatro alanının tamamlanması ile Çorum'un önemli bir eksikliğinin de giderilmiş olacağını açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 13:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?