2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorum'da asayiş

Belediye Başkanı Turan Alamaz, “Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonrasında Çorum’da güven ve huzur ortamı oluşturuldu. En çok dikkat çeken ise polisler her zaman vatandaşın yanında yer alıyor, onlar artık içimizden biri.” dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Akyüz’ün Türk Polis Teşkilatı’nın 163. kuruluş yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum Polisi’nin önleyici kolluk hizmetini başarıyla yürüttüğünü bu nedenle suç oranlarında azalmanın yaşandığını söyledi.

Polis teşkilatının en köklü kamu kurumlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Atlamaz, “Kendimi polis teşkilatının bir üyesiymiş gibi hissediyorum. Allah gece gündüz demeden huzur ve güven için koşturan, ailesinden ve yakınlarından uzak kalan polislerimizi korusun” diye dua ederek polis teşkilatı hakkındaki görüşlerini aktardı.

Çorum’da yaşayan vatandaşların polislerle iç içe bir yaşam sürdüklerini kaydeden Başkan Atlamaz, “Çorum’da polisle vatandaş arasında sıcak diyaloglar kuruldu. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Polis kimin sıkıntısı olsa anında onun yanında yer alıyor.” diye konuştu.

çorum belediyesi
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 16:12:41
Güncelleme :22 Nisan 2008 Salı 16:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?