5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum'da bir günde 5 kız kayboldu

Çorum'da, son 24 saat içerisinde çeşitli nedenlerle 5 genç kızın kaybolduğu bildirildi.
Çorum'da son günlerde evden kaçan genç kızların sayısında artış yaşandığı belirtildi. Kayıp sayısındaki artış üzerine özel bir çalışma başlatan Çorum Emniyet Müdürlüğü, kayıp ve kaçak çocuk konusunda aileleri uyararak, çocuklarına daha iyi sahip çıkmalarını istediler.
Edinilen bilgiye göre, Çorum Kale Mahallesi Zafer Sokak üzerindeki evinden, çarşıya gidiyorum diyerek ayrılan N.E. (17) isimli genç kız bir daha eve dönmedi. Genç kızın babası D.N.E polise müracaat ederek kızının bulunmasını istedi.
Bahçelievler Mahallesi Çoraklık Caddesi üzerindeki evinden annesinden izin alarak çarşıya gittiğini söyleyen İ.Ç.'den, bir daha haber alınamadı. İ.Ç.'nin ailesi kızlarının bulunması için polise müracaat ederek yardım talep etti.
Çorum Yetiştirme Yurdu'nda kalan Y.E. (14) isimli genç kızdan ise 3 gündür haber alınamıyor. Yurttan izinsiz olarak ayrılan Y.E.'nin bulunması için polise müracaat eden yurt görevlileri, genç kızın bir an önce bulunmasını istedi.
Çorum'un Kargı İlçesi Mihrihatun Mahallesi Zambak Sokak üzerinde bulunan evde yaşanan diğer bir olayda ise M.Ö. (15) ailesine haber vermeden evden ayrıldı. Ailesi tarafından gidebileceği her yere bakılmasına rağmen gen kız bulunamadı. Genç kızın ailesi polise müracaat ederek kızlarının bulunmasını istedi.
Fatih Caddesi üzerinde bulunan evde ise E.E. isimli genç kız işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Akşam saatlerinde eve dönmeyen E.E.'nin kaçmış ya da kaybolmuş olabileceğini düşünen ailesi, polise müracaat ederek çocuklarının bulunmasını istediler.
Bir günde 5 genç kızın ortadan kaybolması üzerine harekete geçen polis, araştırma başlattı. Polis, genç kızların erkek arkadaşlarıyla kaçma ihtimalini değerlendirirken, geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
ÇORUM - İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2004 Pazartesi 23:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?