7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Çorum'da dizayn edilecek

BMW'nin Avrupa'da büyük ilgi gören 1957 model otomobili, Çorum'da Zorlu Oto Döşeme tarafından dizayn edilecek. Baktat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baklan'ın sahibi olduğu otomobil, BMW'nin dünyadaki en eski otomobilleri arasında yer alıyor. 

Almanya'nın Mannheim Kenti'nden Çorum'a getirilen otomobil, Zorlu Oto Dizayn tarafından dizayn edilerek, 2007 Şubat ayında Zürih'te düzenlenecek olan Klasik Otomobil Fuarı'nda yerini alacak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Zorlu Oto Döşeme ortaklarından Gazi Zorlu, aracın BMW tarafından İtalyan Başkonsolosluğu için üretilen nadir bir model olduğunu belirterek, Avrupa'nın klasik otomobilinin Çorum'da dizayn edilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

Otomobilin boya, kaporta, motor ve iç döşemesinin orijinaline uygun olarak yapılacağını ve çalışmaların 1 ay gibi kısa bir sürede biteceğini ifade eden Gazi Zorlu, otomobilin Şubat ayında Zürih'te yapılacak olan Klasik Otomobil Fuarı'nda Zorlu Oto Döşeme'yi temsil edeceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 09:42:39
Güncelleme :11 Ekim 2006 Çarşamba 09:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?