3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum'da kaçırıldı Yozgat'ta ölü bulundu

Çorum’da oto dolandırıcılığı nedeniyle kaçırılan bir genç, Yozgat’ta öldürülmüş olarak bulundu. Cesedi kırsal alanda bir araziye gömülmüş olarak bulunan Hüsamettin Gezer (23), memleketi Çorum’a getirilerek toprağa verildi.

Olay, yaklaşık 1 hafta önce Hüsamettin Gezer’in, Çorum’daki evlerine gelen bir misafiri kendisine ait 19 ET 331 plakalı araba ile evlerine götürürken Çevreyolu Osmancık Kavşağı’nda kimliği bilinmeyen kişilerce kaçırılmasıyla başladı. Saatlerce oğlunun eve gelmesini bekleyen baba Celal Gezer, durumu Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Hüsamettin Gezer’in izini sürmeye başladı.

Baba Celal Gezer’in verdiği bilgiler doğrultusunda araştırmalarını genişleten Çorum polisi, kaçırılan Hüsamettin Gezer’in Yozgat’a götürüldüğünü belirledi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü ile irtibat kuran Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyu daha da derinleştirerek Gezer’in Yozgat’ta araç satın aldığı kişilerle bağlantı kurdu.

Polis, acı gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı. Hüsamettin Gezer’in öldürülerek, Yozgat’taki bir kırsal alana gömülmüş olarak buldu. Bu gelişme üzerine polis ekipleri Çorum ve Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa bir operasyon düzenleyerek cinayetle ilgileri olduğu sanılan toplam 7 kişiyi gözaltına aldı. Halen Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan bu kişilerin sorgularının sürdüğü, cinayetle ilgisi bulunan iki firarin sanığında arandığı bildirildi.

Öte yandan, Yozgat’ta öldürülen Hüsamettin Gezer’in cesedi, Ankara Adli Tıp morgunda yapılan otopsinin ardından bu sabah Çorum’a getirildi. 9 ay önce evlendiği öğrenilen Hüsamettin Gezer’in cenazesi, sabah saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 15:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?