5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum'da korkutan yangın

ÇORUM'DA YANGIN

Çorum'da çıkan yangında 3 iş yeri, 1 depo ve kömürlük yandı. Can kaybının yaşanmadığı olayda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki boş bir arazideki otların tutuşmasıyla yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın önce arsa yanında bulunan kömürlüğe daha sonra ise cadde üzerindeki 3 iş yeri ve bir iş yerinin deposuna sıçradı.

Cadde üzerindeki işyerlerinden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti. Yangın sırasında alevlerin yanan işyerlerinin yan taraflarında bulunan apartmanlara sıçramaması için itfaiye yoğun çaba sarf etti.

Yangın itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 1 bujiteri, 1 kırtasiye, 1 giyim mağazası ve 1 depo ve kömürlük yandı.

Öte yandan yangın anıda bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen itfaiye erine olay yerine çağrılan sağlık görevlileri müdahale etti.

Hafta sonu olması nedeniyle kapalı olan işyerlerinin yandığını öğrenen işyeri sahipleri olay yerine akın etti. Bazı iş yeri sahipleri yangın anında işyerlerine girerek içerideki malzemelerini kurtarmaya çalıştı.

Yangın sırasında oğlunun işyerinin yandığını duyarak olay yerine gelen yaşlı bir kadın sinir krizleri geçirdi. Oğluna sarılarak uzun süre gözyaşı döken yaşlı kadını yakınları ve polis ekipleri güçükle teselli etti.

Yangınla ilgili geniş çaptı soruşturma başlatıldı.

ÇORUM'DA YANGIN
ÇORUM'DA YANGIN
ÇORUM'DA YANGIN
ÇORUM'DA YANGIN
ÇORUM'DA YANGIN
ÇORUM'DA YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 15:24:03
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 16:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?