2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorum'da trafik kazası

Çorum'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre Çorum'un Sungurlu ilçesinde buzlu yolda ani fren yapan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Çorum'dan Sungurlu istikametine gitmekte olan Hidayet Örsçelik yönetimindeki 19 M 5553 plakalı minibüs, Sungurlu'ya 30 kilometre kala, öndeki aracın ani fren yapması sonucu buz tutan yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole yuvarlanan minibüsteki Naime Ambarkütük (34) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar ise Sungurlu Devlet hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan Hacer Nakkaş, Kadir Bilsen, Duran İtler, Nihat Keser ve minibüs sürücüsü Hidayet Özçelik daha sonra Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Uğur Alımlı, Dursun Bekret, Hasan Ali Tunçkılıç, Mustafa Onan, Ayşe Aklan, H.İbrahim Alımcı ile Ahmet Alımcı'nın tedavisi ise ayakta yapıldı.


Diğer bir başka kazada ise öğrenci servisinin takla atması sonucu yaşandı. Kazada 7 öğrenci yaralandı. Merkeze bağlı Türkler köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan Hüseyin G. yönetimindeki 19 M 0304 plakalı minibüs, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak, takla attı. Kazada Hatice Yıldırım (10), Edanur Yıldırım (10), Esmanur Yıldırım (11), Gülsemin Coşkun (12), Semanur Kuşcu (12), Duygu Dalyan (12) ve Yasemin Coşkun (14) isimli öğrenciler çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.


Çorum-Samsun Karayolu'nda yaşanan kazada ise Mustafa Bozdoğan yönetimindeki 19 AC 128 plakalı traktörü ile seyir halinde iken buz tutan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Traktörde bulunan eşi Firdevs Bozdoğan olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı sürücü Mustafa Bozdağan ise Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 05:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?