5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum'da Yapı, Doğalgaz Fuarı açıldı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası fuar kompleksinde düzenlenen fuarın açılışına Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Belediye Başkan yardımcısı Saim Balcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Erdal ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninden sonra fuarı gezen yetkililer, Ekim ayında doğalgaz ile tanışacak Çorum halkı için açılan fuarın oldukça aydınlatıcı ve faydalı olacağını ifade ettiler.


Fuarın açılışında bir konuşma yapan Tureks Fuarcılık Fuarlar Koordinatörü Zafer Aslan, doğalgazlı yaşama hazırlanan kentte, işyerinde doğalgaza geçiş yapacakların ve apartman yöneticilerinin, doğalgaza geçişte ve kullanımda ihtiyaç duydukları bilgileri ve ürünleri fuarda bulabileceklerini söyledi.


Sektörde önde gelen ulusal ve uluslararası 55 firmasının katıldığı fuarın 15 Ağustos’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini kaydeden Aslan, fuar süresince İGDAŞ, Çorum Gaz A.Ş ve katılımcı firmalar tarafından düzenlenecek seminerlerle vatandaşların doğalgaz konusunda bilgilendirileceğini de sözlerine ekledi.

iha-çorum
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 09:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?