20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Çorum'dan tanıtım atağı

Çorum'un tanıtımı için 12-19 Nisan tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'daki toplam 200 bilboarda kentin tarihi ve turistik değerlerinin yer aldığı fotoğraflar asıldı.


Çorum'u tanıtım çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, 2008 yılı içinde Ankara'da 60 noktadaki bilboardlarda Çorum'un tanıtımı yapılmışken, bu yıl Ankara'da 100, İstanbul'da 100 bilboardda Çorum'un tanıtımının yapıldığını belirtti.


İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce organize edilen ve Çorum Valiliği ile Çorum Belediye Başkanlığı'nca kiralanan 200 bilboardda 12-19 Nisan 2009 tarihlerinde Çorum kültür ve turizm değerlerinin tanıtımına ait resim ve sloganlarla Ankara ve İstanbul'da Çorum'un tanıtımının yapıldığını ifade eden Ali Özüdoğru, bu tanıtım çalışmalarının büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, çalışmaların özellikle yerli turist sayısına katkı sağlayacağının tahmin edildiğini söyledi.
Çorum'un turizmden en iyi şekilde yararlanması için verdikleri destekten dolayı, Vali Mustafa Toprak ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Özüdoğru, "Turistlerin Çorum merkezinde de gezip alışveriş yapmaları için alternatif alanlar oluşturulması gerekmekte olup, Valiliğimiz ve Belediye Başkanlarımızın önümüzdeki dönemlerde de güzel çalışmalar yapacağını düşünüyorum. Tüm Çorumluları Çorum'un tanıtımına destek olmaya bekliyorum. Daha çok tanıtım, daha çok turist,
daha çok gelir hepimiz için gerekli" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:07:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?