5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorumlu 2 bürokrata ödül

ÇORUMLU 2 BÜROKRATA ÖDÜL

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen e-Türkiye (ETR) ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmaya, iki ayrı dalda birincilik ödülü kazanan Çorumlu bürokratlar damgasını vurdu.

TÜSİAD ve TBV tarafından e-devlet uygulamalarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl 8'incisi düzenlenen "e-Türkiye Ödülleri" ödül töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirildi. Üç ayrı kategoride 23 projenin değerlendirildiği ödül töreninde iki ayrı dalda birincilik ödülü kazanan Çorumlu bürokratlara ödülleri verildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, "Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Çevrimiçi Çevre İzinleri Projesi" ile kamuda iş dünyası, Orman Genel Müdürlüğü Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Dairesi Başkanı Nurettin Doğan da "Orman Yangınlarında Erken Uyarı Sistemi Projesi" ile kamudan kamuya e-hizmetler dallarında birincilik ödülü kazandılar.

Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, ödülünü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan alırken, Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Dairesi Başkanı Nurettin Doğan'ın birincilik ödülü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından Orman Genel Müdürü Osman Kahveci'ye verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 17:21:04
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 17:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?