2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorumspor Akçaabat'a hazırlanıyor

Pazar günü Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor’u konuk edecek olan Çorumspor, dün
yaptığı taktik çift kale maçıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Sebatspor maçının provası niteliğindeki çift kalenin ilk yarısında dökülen futbolcular, Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün devre arasındaki fırçasından sonra ikinci yarıda kıran kırana mücadele ettiler.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’te başlayan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Akçaabat Sebatspor maçının taktiğinin denendiği çift kale maçının her iki yarısında da kadroları değiştirdi. İlk yarıda, Gri Takım’da Ergin, Erkam, Fatih Kılıç, Hakan Özkan, Onur, Ferdi, Fatih Özdemir, Cihan, Uğur, Arif ve Muharrem, Yeşil Takım’da ise, Serdar, Sedat, Salih, Ahmet, Ömür, Serdal, Metin, Hüseyin, Hızır, Sertaç ve Hakan Türköz görev yaptı. Vasatın da altında geçen maçta ne mücadele, ne pozisyon ne de gol vardı.

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, devre arasında futbolcularla sahada bir toplantı yaptı ve sert uyarılarda bulundu. Maçın ilk yarısında yapılan hataları uygulamalı olarak gösteren Uzunköprü, futbolcuları azarladıktan sonra da iki takımın kadrolarını yeniden oluşturdu. İkinci yarıda, as futbolcuların ağırlıkta olduğu Gri Takım’da, Ergin, Sedat, Salih, Hakan Özkan, Onur, Hüseyin, Metin, Uğur, Arif, Sertaç ve Cihan, Yeşil Takım’da ise, Kaan, Erkam, Fatih Kılıç, Ömür, Ahmet, Serdal, Muharrem, Fatih Özdemir, Özkan, Hızır ve Hakan Türköz oynadı. İlk yarıya oranla daha tempolu ve kıran kırana geçen maçta Gri Takım, Yeşil Takımı Arif’in golleri ile 2-0 yendi.

Çorum Haber
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
z.celik IP: 84.62.187.xxx Tarih : 27.09.2008 02:40:57

CORUMSPOR bu sezon iyi bir baslangic yapti ve bu tempoda 2. ligte zirveye cikmalidir. Yillardir CORUM A yakisir bir Futbol Takimiyla Sporda temsil edilememistir. Burada herkese büyük sorumluklar düsüyor. Velhasil cok calismali futbolcu arkadaslar basarilar dilerim...