7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Çorumspor Yönetimi'nden birlik mesajı

Çorumspor YönetimiTürkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup ekiplerinden Çorumspor'da yönetim, kulüpte huzursuzluk olduğu şeklinde çıkan haberleri yalanladı. 

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyen Çorumspor ikinci başkanları Özcan Ekmekçi ile Halis Durkaya, İdari Asbaşkan Sadık Yıldırım, Teknik Asbaşkan Orhan Çınar ve Basın Sözcüsü Mustafa Köse, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Çorumspor İkinci Başkanı Özcan Ekmekçi, yönetimde huzursuzluk olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Yönetim olarak aramızda herhangi bir sorun yok. Tamamen maddi ve teknik konulardaki çalışmalara odaklanmış durumdayız. Gündemimiz yoğun olduğu için mecburen toplantı üzerine toplantı yapıyoruz. Bunun altında başka bir şey aramamak lazım. 17 kişilik yönetim kurulunda tam bir birliktelik içerisinde hareket ediyor ve Çorumspor'un menfaatleri için çalışıyoruz. Hepimiz, sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyduk. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz, ahenk taşı gibiyiz" şeklinde konuştu. 

Diğer yöneticiler de Özcan Ekmekçi'nin açıklamalarına katıldıklarını belirterek, yönetimde huzursuzluk olmadığını ifade ettiler. 
 
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 17:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?