8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Çorumspor'a altınlı motivasyon

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorumspor'da seri galibiyetlerin sürmesi amacıyla futbolcular maçlara altın ödülü ile motive edilecek. Şehrin önde gelenlerinden toplanacak altınlar, 'Galibiyete Altın' isimli kampanya ile futbolculara dağıtılacak.

Kampanya hakkında bilgi veren Çorumspor Basın Sözcüsü Şerafettin Bahadır, ligde üst üste 4 galibiyet alarak 2. Lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini açıkladı. İlk yarıda kalan 4 maçı kazanarak puanlarını 30'a çıkarmayı amaçladıklarını anlatan Bahadır, hedefe ulaşmak için Çorumluların desteği ile yeni bir uygulama başlattıklarını kaydetti. Bahadır, bundan sonraki maçlarda uygulanacak 'Galibiyete Altın' kampanyasında isteyen herkesin futbolculara çeyrek, yarım veya tam altın ödülü verebileceklerini ifade etti. 

Hafta sonu oynayacakları Tarım Kredispor maçıyla başlaşacak olan kampanyaya ilk desteği belediyeden aldıklarını anlatan Basın Sözcüsü Şerafettin Bahadır, "Kampanyaya ilk destek Belediye Başkanı Turan Atlamaz ile AK Parti ve CHP Belediye Meclis üyelerinden geldi. Tarım Kredispor maçında alınacak galibiyet sonunda futbolcular yarım altınla ödüllendirecek. Çorumlu sanayici ve işadamlarını bu kampanyaya sahip çıkmaya ve kulüplerine destek olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

NAZARA KARŞI KURBAN KESİLECEK

Çorumspor Basın Sözcüsü Şerafettin Bahadır, takımın üst üste 4 maçı da kazanmasının camiayı çok mutlu ettiğini ve bunu devam ettirme çabasında olduklarını söyledi. Bahadır, yönetim olarak bu başarılarına nazar değmemesi için yarın yapacakları antrenman öncesinde kurban keseceklerini kaydetti

Zaman
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 16:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan ERCİN IP: 85.104.207.xxx Tarih : 9.12.2007 15:33:03

Gecen yılda kampanyalar oldu ama sonuc yine aynıydı... altın degil sarraf verseler yine aynı sivası ornek alalım ...