3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorumspor'a öğrencilerden destek

Çorum Hitit Üniversitesi ile Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri, maddi sıkıntı yaşayan Çorumspor Kulübü'ne 2 bin 200 YTL bağış yaptılar.

Futbolcuların transfer taksitlerini ödemede sıkıntı çeken TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Çorumspor'a, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 1000, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri de 1200 YTL olmak üzere toplam 2 bin 200 YTL bağışladılar.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda çalışmalarını sürdüren futbol takımı ve yöneticileri ziyaret eden Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Demir ve öğrenciler, Pazarspor maçında ve play-off maçlarında Çorumspor'a başarılar dilediler.

Öğrencilerin kendi aralarında topladıkları 1200 YTL'yi kulüp başkanı Osman Müftüoğlu'na teslim eden okul müdürü Demir, kentin tek profesyonel takımı olan Çorumspor'un sahipsiz olmadığını göstermek için böyle bir katkıda bulunduklarını, takıma tüm Çorumlular'ın sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kulüp başkanı Müftüoğlu ise öğrencilerin duyarlı davranışlarından dolayı son derece duygulandığını belirterek, “İçinde bulunduğumuz maddi sıkıntıları bir an önce aşarak, play-off maçlarında sıkıntısız bir Çorumspor izlettirmek istiyoruz. Bu süreçte bize katkı yapan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Stada gelen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Kılıçkaplan ile Yrd. Doç. Dr. Faruk Yamaner ve üniversitenin sağlık kültür ve spor dairesi başkanı Hüseyin Özden de Çorumspor'a 1000 YTL bağışta bulundular.

Getirdikleri 3 tepsi baklavayı da futbolculara sunan rektör Kılıçkaplan, Hitit Üniversitesi olarak çok genç ve dinamik bir camia olduklarını, bu nedenle Çorumspor ile işbirliği içinde daha güzel işler yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Kulüp başkanı Müftüoğlu da desteğinden dolayı Kılıçkaplan'a teşekkür ederek, bu davranışların diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması gerektiğini dile getirdi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 11:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?