2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorumspor'da Genel Kurul Kararı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Çorumspor'da yönetim kurulu şok bir karar alarak olağanüstü genel kurul kararı aldı.


11 Haziran 2008 Çarşamba günü yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Ahmet Özler başkanlığındaki yönetim, dün kongre kararı aldı.

Çorumspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisinin önünde Rize temsilcisi Pazarspor ile oynayacağı hayati maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, futbolcuların 500 bin YTL civarındaki peşinatlarını uzun süredir ödeyemeyen yönetim, umut bağladığı VIP kart satışlarından da umduğunu bulamayınca kendi arasında yaptığı değerlendirme sonucunda olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.


Kongre kararını Kulüp Başkanı Ahmet Özler açıkladı. Çorumspor tarafından işletilen benzin istasyonunda basın toplantısı düzenleyen Ahmet Özler, olağanüstü kongre kararını açıkladı. Toplantıya, 2. Başkan İbrahim Eceviş, Başkan Yardımcıları Osman Nuri Soyocak ve Aykut Kahraman Tekin ile yöneticilerden Selahattin Ezer, H. İbrahim Kaya, Hakan Yalçınkaya, İsmail Tekçam, Ömer Naci Biçer, Selim Yetişgen ve Abdülaziz Layık katıldı.


Kulüp Başkanı Ahmet Özler, yaptığı açıklamada, sezon başından beri yönetim kurulunun gayretleri ile bugünlere geldiklerini ancak ödemeleri gereken 500 bin YTL civarındaki peşinatları dağıtamadıklarını ve futbolcularla teknik heyete mahçup olduklarını, ödemeyi yapabilmek için umut bağladıkları VIP kart satışlarından ise gerekli kaynağı sağlayamadıklarını bunun için de takımın önünü açmak amacıyla olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını söyledi
Başkan Ahmet Özler, sezon başından bugünlere yönetim kurulu üyelerinin yaptığı fedakarlıklarla geldiklerini ifade ederek, "Bugüne kadar 620 bin YTL para dağıttık. Futbolculara şu anda 497 bin YTL peşinatlardan, 250 bin YTL de maç başı alacaklarından olmak üzere 750 bin YTL civarında borcumuz var. Bu paranın 500 bin YTL'sini ödeyebilmiş olsaydık bugün burada genel kurul kararını konuşmazdık. Son 2 gündür 3 grup halinde VIP kart satmaya çalışıyoruz. Ama yaşadıklarımız şevkimizi kırdı.

Çorumlu sanayici ve işadamlarımızın ilgisizliği bizi üzdü. Diğer kulüplerle de görüşmelerimiz oluyor. Bizim 500 bin YTL borcumuz var deyince gülüyorlar. O da borç mu diyorlar. Ama maalesef Çorum'un gerçeği bu. Bugün Mersin İdmanyurdu'nun başkanı bir gecede 4 milyon 500 bin YTL para toplayabiliyor. Ama biz 500 bin YTL'yi bulamıyoruz" dedi.


Özler sözlerini şöyle sürdürdü, "Geldiğimiz noktada başta şehrimizin idarecileri olmak üzere tüm hemşerilerimiz bizlere destek olmaya çalıştı. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız üstün bir performans göstererek bugüne kadar aldıkları her kuruşu hak ettiklerini gösterdiler. Alamadıkları paraları hiç sorun etmeden mücadelelerini sürdürdüler. Geldiğimiz nokta itibariyle ödeyemediğimiz peşinatlar ve tüm olumsuzluklar yönetimimizi maddi olarak sıkıntıya sokmuştur. Yönetim olarak, belirlenen hedeflerden uzaklaşmamak ve Çorumspor'u daha iyi yerlere taşımak adına olağanüstü genel kurul kararı almış bulunuyoruz. İnanıyoruz ki, Çorumlular Bank Asya 1. Ligi yolundaki Çorumspor'a sahip çıkacaktır. Kongre kararımız kimseye bir tepki değildir. Kongrenin tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacağız."
Kongrede daha iyi bir yönetim çıkacağına inandığını belirten Özler, bugüne kadar kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
genç çorumlular IP: 78.171.242.xxx Tarih : 31.10.2008 21:42:49

Evet beklenen tablo işte karşımızda.Biz ta o zaman demiştek ama nafile.Şimdi yönetim toplantı yapıyor fakat sahnede 2 kişi eksik.O isimler sırf kendi partilerinin adamını başkan yapmak için, Halis durkaya gibi zengin bir işadamımızı, yıldırma politikalarıyla adaylıktan vazgeçiren ve çorumsporu siyasi rant aracı haline getiren Faruk özkader ve Enver şen'dir.Şimdi de piyasaya çıkın ve savunun partinizin adamlarını da görelim bakalım.2009 yerel seçimlerinde uyanmalı çorum halkı.Çorumumuzda artık ayrım istemiyoruz yeter artık...