30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorumspor'da kriz sona erdi

TFF 2. Lig Play-off maçlarına hazırlanan Çorumspor'da 14 futbolcunun kampı terk etmesiyle başlayan kriz sona erdi.


Ankara'da bugün başlayacak TFF 2. Lig'de play-off maçları öncesinde paralarını alamadıkları için kampı terk eden Çorumsporlu futbolcular gece geç saatlerde yapılan görüşmeler sonunda tekrar kampa katıldı.


Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Ankara'da bulunan 14 futbolcu yöneticilerin telefon etmesi durumunda kampa katılacaklarını ve maça çıkmamak gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladılar. Yöneticilerin bunu kabul etmemesi üzerine gece saat 21.00 sıralarında takımın üç kaptanı Hızır, Fatih ve Serdal Peker, otel dışında Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Köse ile bir araya gelmek için temasta bulundular.


Bu toplantı yaklaşık bir saat sürdü ve bu görüşme sonucunda futbolcular kampa katılmayı kabul ettiler. Ancak daha sonra futbolcuların primlerin maçtan önce ödenmesi talebi yeni bir sorun yarattı. Bu sorunda yapılan görüşmeler sonucunda çözüme kavuştu ve saat 01.00 sıralarında 14 futbolcu Çorumspor'un kamp yaptığı Tandoğan'daki Etap Altınel Otel'e geldiler.


Çorumspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Köse, futbolcuların yanlıştan döndüklerini ve artık bundan sonra yetkinin Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü'de olduğunu söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?