20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Çorumspor'da Şen 5. kez başkan

Çorumspor'un bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Enver Şen Başkanlığı'ndaki liste yönetime geldi. Daha önce 4 dönem Çorumspor Kulübü Başkanlığı'nı yapan Enver Şen 5. kez kulüp başkanı oldu.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısında divan heyeti Selahattin Ezer başkanlığı'nda Şerafettin Bahadır ve Abdülaziz Layık'tan oluştu. Toplantıya Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanı Nurettin Özen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti SKM Başkanı Ünal Sarıoğlu, yöneticiler ve kulüp delegeleri katıldı.

Daha önce çoğunluk sağlanamadağı için 3 kez ertelen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yönetime tek liste aday olurken, yapılan oylamada Enver Şen başkanlığında oluşturulan 14 kişilik yönetim kurulu, oy birliği ile Çorumspor Yönetim Kurulu'na seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Nurettin Karakaya, Vedat Türk, Mustafa Köse, Halit Eker, Hasan Cesur, Bayhan Özsaraç, Necati Ergün, Yusuf Ahlatçı, Dursun Burcu, Necip Uygur, Hakan Yalçınkaya, Şaban Ateş ve Nurettin Karaca seçilirken, listeye gelecek hafta içerisinde 6 kişinin daha ekleneceğini, ayrıca denetim kurulunun da oluşturulacağını ifade edildi.
Oylamadan sonra bir teşekkür konuşması yapan Enver Şen, zor bir görev aldıklarını belirterek, bu görevin üstesinden gelebilmek için tüm Çorumluların desteğini ve duasını beklediklerini söyledi.

Toplantı öncesinde liste hazırlarken vali ve belediye başkanının desteğini almaya çalıştıklarını belirten Şen, "Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün bu konuda büyük desteği oldu. Onunda yardımı ile listemizi şekillendirdik. Bu listeye önümüzdeki günlerde 6 kişi daha ilave edeceğiz. Bizler Çorumspor'un yönetimini üstlendik, kulübü hep beraber Bank Asya 1. Ligi'ne çıkartacağız " dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 23:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?