2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Çorumspor'da tek hedef galibiyet

Çorumspor, Dadaş diyarı Erzurum’da galibiyet arıyor.

Bu sezon iç sahada oynadığı 3 maçı
da kazanan ancak deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Çorumspor, yarın Erzurumspor’u yenerek ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisinin önünde Çankırı Belediye’yi 3-0 gibi net bir skorla yenerek bu sezonki en farklı galibiyetini alan Çorumspor, gözünü Erzurumspor maçına dikti. Çankırı Belediye galibiyetinin vermiş olduğu moralle Erzurum deplasmanından da 3 puanla dönüp bu sezon ilk kez iki galibiyeti üst üste almayı hedefleyen Çorumspor’da sakat futbolcular var. Tokatspor maçında sol dizinden sakatlanan Hakan Özkan ve Çankırı Belediye maçında sol ayak bileği burkulan Uğur yarınki maçta forma giyemeyecekler. Oldukça sıkıntılı günler geçiren Erzurumspor’da da hesaplar galibiyet üzerine yapılmış durumda.

Geçen hafta Pazarspor deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgiden sonra Osman Özköylü’nün istifa etmesiyle takımın başına Ümit Birol getirilirken, Dadaşlar yeni hocalarıyla ilk maçlarını kazanıp kötü gidişe son vermek istiyor. 2 puanla son sırada yer alan Erzurumspor ile 11 puanla üçüncü sırada bulunan Çorumspor arasında yarın Cemal Gürsel Stadı’nda oynanacak maçı Diyarbakır bölgesi hakemlerinden İbrahim Bülbül yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta İbrahim Bülbül’ün yardımcılıklarını ise Diyarbakır bölgesinden İhsan Pamuk ile Adıyaman bölgesinden İsmet Gülbağlar yapacak. Yine Adıyaman bölgesinden Mehmet Demir de karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.



İKİ TAKIMIN GENEL DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y P

3. Çorumspor 6 3 1 1 8 3 11

11.Erzurumspor 6 0 2 4 4 10 2

Çorumhaber.net
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 09:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?