3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Çorum'un Hakimiyet'i 15. yılını kutluyor

Çorum’da 1 Şubat 1991 tarihinde çok ortaklı ÖYTAŞ A.Ş. çatısı altında yayın hayatına başlayan Çorum Hakimiyet Gazetesi, okurlarıyla 15. yılını coşku içerisinde kutlamaya hazırlanıyor.

Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şevket Erzen, Hakimiyet Gazetesi ailesi olarak 14 yılı geride bırakıp 15. yıla girerken, doğru, dürüst ve objektif habercilik anlayışını bugünde sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Erzen, "Hakimiyet, gazetecilik ilkelerine sadık kalmaya hep özen gösterdi. Çorum’un yararına olan ve Çorum’un gelişmesine etki eden olumsuz gelişmeler karşısında kamuoyu oluşturarak gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Bunları yaparken de gazetecilik duygusuyla hareket etti" diye konuştu.

Çorum’da 15 yıldır yayın hayatını sürdüren gazetenin haber konusunda hiçbir zaman taviz vermediğini belirten Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer ise, yayın hayatı süresince hep doğru, objektif olmaya çalıştıklarını söyledi. Gazetenin bölgede sayılı gazeteler arasında yer aldığını belirten Demirer, "Yayın ilkemizden taviz vermeden yayın hayatımızı 14 yıldır sürdürüyoruz. Çorumlular’ın Türkiye’deki sesi kulağı olduk, her konuda vatandaşlarımızın problemlerini ilkeli ve sorumluluk bilinci içinde yansıtmaya çalıştık, haberlerimizde hep doğru ve objektif olmak için yoğun çaba gösterdik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 13:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?