5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum'un kalbi Elitpark'ta atacak

ÇORUM'UN KALBİ ELİTPARK'TA ATACAK

Çorum'da Özel Elitpark Hastanesi'ne önümüzdeki günlerde 2 yeni ünite daha açılacak.

Sağlık sektöründe lider olmayı hedefleyen Özel Elitpark Hastanesi hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Bünyesinde, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, dahiliye, çocuk hastalıkları, kadın doğum, göz, K.B.B, ortopedi, üroloji, beyin cerrahi, diyetisyen ve zayıflama merkezi, anestezi ve reanimasyon, intertilite (bebek tedavi), lazer (Harmonic Scalpel) ile hemoroid ameliyatları, röntgen, skopi, mamografi, kemik dansitometri, böbrek taşı kırma, endoskopi, ağrı tedavi ünitesi, laporoskopi

ameliyatları, ESWT (şok dalga tedavisi), MR, ultrason, renkli damar doppler ve tomografi hizmetlerini bulunduran Özel Elitpark Hastanesi, iki yeni üniteyle Çorum halkının karşısına çıkıyor. Hastane bünyesinde oluşturulan Kardiyoloji Polikliniği ve Koroner Yoğun Bakım Ünitesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Alanında uzman sağlık kadrosu ile bilimsel ve en yeni teknoloji yöntemlerinin uygulanacağı poliklinikte, EKG, Eforlu EKG, Tansiyon ve EKG Holteri ile Koroner Yoğun Bakım Ünitesi bulunuyor.

Yeni hizmete girecek olan poliklinikte daha önce Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Amasya Devlet Hastanesi ve İstanbul Hisar Intercontinental Hospital Hastanesi'nde çalışan Uzm.Dr. Sacit Cinsoy, görev yapacak.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Ziya Boyacıoğlu, hastane bünyesinde oluşturulan Kardiyoloji Polikliniği ve Koroner Yoğun Bakım Ünitesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi. Başhekim Opr. Dr. Ziya Boyacıoğlu, yeni bölümde görev yapacak Uzm. Dr. Sacit Cinsoy'un kalp hastalarına yeni bir yaşam tarzı oluşturarak, sağlıklarına sağlık katarak, Çorum halkının kalp sağlığına yönelik koruyucu çalışmalar yapacağını ifade etti. Boyacıoğlu, "Önümüzde çok daha heyecan verici bir süreç bizleri bekliyor. Yakın

bir gelecekte geçekleştirmeyi hayal ettiğimiz, hastane ek binası, Anjiyo laboratuarı, Kardiyovasküler Cerrahi Merkezi, Onkolojik Cerrahi Merkezi gibi önemli projelerimizin tamamlanması ile hedeflerimizi daha da ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

"B-1 Sınıfı Hastane" kategorisindeki Özel ElitPark Hastanesi, ISO-9001 2008 Kalite Yönetim Belgesi ile kalitesini tescilledi.

ÇORUM'UN KALBİ ELİTPARK'TA ATACAK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 18:23:03
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:33:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?