2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Dalgınlık kaza getirdi

Çorum'da bir kamyonun önünde seyir halinde olan TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Samsun'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mahmut A. yönetimindeki 06 GT 362 plakalı kamyon, Alaca yol ayrımına geldiği sırada, sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu yol kenarında bulunan dinlenme tesisine girmeye çalışan Mehmet 06 JPP 57 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın ardından kamyon sürücüsü Mahmut Akın hurdaya dönen araçta sıkıştı.

Dinlenme tesisindeki vatandaşlar durumu polis, sağlık görevlileri ve itfaiyeye haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar, yaralıyı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı kamyon ve TIR sürücüleri, ambulansla Çorum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kaza yapan kamyonda bulunan balıklar, kamyonun iç kısmı ve yola saçıldı. Dinlenme tesisinde bulunan vatandaşlar, ellerine aldıkları poşetle yola saçılan balıkları toplayarak tekrar kamyonun kasasına bıraktılar.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğin kontrollü olarak verildiği Çorum-Sungurlu karayolu, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla tamamen trafiğe açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2011 Cuma 16:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?