3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Davetiyeler de teknolojiye uydu

Çorum'da 7 yıl önce üniversitede okurken tanışarak dünya evine giren genç çift, düğün davetiyelerini CD ortamında hazırlattı.


Hazırlatılan CD'nin içerisine birbirlerine yazdıkları mektuplar, kız isteme programı ve nişanlarını aktaran Dilşat Aka ile İlham Aka çifti, düğün kartı yerine dost ve akrabalarına CD dağıttılar.
Pazar günü düzenlenen düğün töreni ile dünya evine giren genç çiftin farklı şekilde hazırlatılan düğün davetiyeleri büyük dikkat çekerken gelin ve damadın yakınları genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.


İlham ile üniversite dönemlerinde tanıştıklarını ve büyük aşk yaşadıklarını belirten gelin Dilşat Aka, "Ben eşimi çok sevdim ve uzun bir arkadaşlık dönemimiz oldu. Şimdi mutluluğumuzu pekiştirmek için yaptığımız düğün töreninde dost ve arkadaşlarımızın bizim sevgimizin ne kadar büyük olduğunu görmeleri açısından farklı bir yol denedik. Mutluyum aşkımızı kayıt altına aldık ve sevdiklerimiz ile paylaştık" diye konuştu.


Damat İlham Aka ise, "Evlenirken, biricik aşkıma farklı bir sürpriz yapmayı düşündüm ve düğün davetiyemizi CD olarak hazırlattım. Bizim sevdamızı herkesin görmesini istedim. Çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve yaşadığımız duyguları anlatmanın en iyi yöntemin aşkımızın belgelerini dostlarımız ile paylaşmak olduğunu gördük ve bu nedenle böyle değişik bir davetiye hazırladık. Mutluyum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?